Избери език:

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната алея на гр. Балчик.
Вилните сгради, които са налични за продажба в комплекс „Тихия кът” са шест на брой, два основни типа едноетажни и двуетажни.

   

Вила „Тип А”

Вили Тип А /общо четири броя/ са едноетажни, с огледална конструкция и РЗП 119,7 кв.м., покривна тераса с площ 55кв.м. Реконструкцията предвижда разпределение на площта по следния начин:

  • Етаж – входно антре, две спални с квадратури съответно 20.5 кв.м. и 16,7 кв.м., санитарно помещение
  •         Ниво покривна тераса – лятна кухня с площ 16.7 кв.м. и трапезария 30, 39кв.м., тераса;

Обособяването на помещенията, който се ползват през светлата част от денонощието, на ниво покривна тераса, дава възможност за постоянна морска панорама. 

Вила „Тип В”, мезонети 1 и 2

Вили Тип В са два броя, с аналогично разпределение на жилищната площ и РЗП, съответно Мезонет 1 – 204,83 кв.м. с прилежаща покривна тераса с площ 63.30кв.м. и Мезонет 2 - 205,1 .кв.м. с прилежаща покривна тераса с площ 65.25кв.м.

Площта е разпределена както следва:

  • Етаж първи – входно антре, килер, санитарно помещение, трапезария с кухненски бокс 11, 87кв.м., прилежаща тераса и хол 20, 5 кв.м.с втора тераса;  
  • Етаж втори – две спални с квадратури 20,5 кв.м. и 11, 87кв.м., всяка с прилежаща отделна тераса, две санитарни помещения;

Архитектурата на сградата използва необходимостта от укрепващи конструктивни елементи, които се появяват по фасадите и ги подчертава. Всички новосъздадени колони, видими греди и шайби се оформят с каменна облицовка. Подобни оформени с камък елементи се появяват и по новоизградените пристройки, съдържащи стълбищните клетки. Останалата част от фасадите се завършват с бяла мазилка с високо качество.

Около сградите се създава каменен цокъл, който ще се изпълни от същия материал, с който се облицоват фасадните елементи. Всички облицовки, перголи и ръкохватки ще се изпълняват по архитектурен детайл.

Инвеститорът предвижда изпълнение на мострена вила от Тип А. 


   

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още