Избери език:

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата.
Комплексът се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи и офис.

 

            „Балчик гардънс” е лускозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната алея на гр. Балчик. Комплексът включва 43 напълно завършени апартаменти и 6 вилни сгради, всички с морска и/или паркова панорама, подходящи за целогодишно използване и по време на отпуски и почивки.  

            Уникалното местоположение и автентичната атмосфера гарантират стойността на Вашата инвестиция във времето.

  • 24 часа контрол на достъпа;
  • SPA център и фитнес зала;
  • Басейн и детска площадка;
  • Бистро;
  • Паркоместа
     

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"
Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още