Избери език:

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата.
Комплексът се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи и офис.

   

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата.          Комплекса се състои от 78 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи, магазин и офис.

Защото е:

- само на 50 м. от морския бряг.

- само на 350 м. от архитектурен паметник „Двореца” и яхтено пристанище „Балчик”.

- пешеходна връзка по самия морски бряг с красивия курортен комплекс „Албена”.

- наличие на 3 голф игрища както и балнеологична курортна зона „Тузлата”

- инвеститори са  „Албена” АД и Община Балчик – гаранция за професионализъм и качество

   

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още